Парео Варианти

В разгара на лятото една от най-предпочитаните плажни „дрехи“ е пареото. Полезен и достъпен аксесоар, от който всеки се нуждае в гардероба си. Пареото, познато също и като саронг, бързо се превръща в най-добрия ви приятел през горещите месеци, тъй като позволява да се носи по различни начини, осигурявайки прохлада и лекота.

Експериментирайте смело, носейки го като рокля, пола или топ. Прибавете колан за повече елегантност, комбинирайте с джинсово яке, клин или тесни джинси, а защо не и с любимата си къса пола?! Няма друг аксесоар, който да позволява толкова много интерпретации. При избора на парео имайте предвид следното: колкото по-дълго е то, толкова повече възможности за усукване и връзване ще имате.


ways-tie-sarong-dress-one-shoulder-stylish-beach-fashion


Рокля с голо рамо

Привлечете погледите с това оригинално решение: превърнете пареото в рокля с голо рамо. Асиметричната й линия е изключително елегантна и я прави идеална за плажа или за обяд в ресторанта.

За да завържете по този начин пареото, задръжте го хоризонтално зад тялото си. Хванете горните два края и ги поставете в средата на гърба си. Увийте с тях под мишниците до предната част на тялото, за да я покриете напълно. След това увийте около рамото и завържете краищата с възел върху него.


ways-tie-sarong-pareo-beach-skirt


Дълга пола

Една идея, съчетаваща стил и удобство! Носете любимото си парео като дълга пола. Гъвкавият силует, който тя оформя, я прави перфектна за разходки по плажа. Комбинирайте с бански или с любимия си топ за бохемски стил!

Вземете пареото и го задръжте в задната част на тялото си. Хванете горните му два края и ги съберете близо до бедрото, за да ги завържете здраво на възел.


ways-tie-sarong-pareo-chest-red-top-beach-fashion


Секси блуза с гол гръб

Проявете оригиналност като превърнете любимото си парео в блуза с гол гръб. Секси е, изглежда свежо и се носи лесно. Комбинирайте с любимия си бански или къса пола, за да се чувствате максимално удобно!

За да постигнете това, хванете пареото пред себе си. Вземете горните му два края и ги завържете зад врата си. Хванете свободните два края и ги вържете на възел отзад върху  кръста. Друг вариант е да увиете пареото около врата си, след това да кръстосате краищата му и да ги завържете две по две около кръста.


ways-wear-sarong-dress-pareo-neck-tied


Туника

Ако искате нещо необичайно и нетрадиционно, опитайте този модел! Красотата му е е в простотата и изчистената линия. Малко хора го знаят, а с негова помощ ще изглеждате достатъчно стилно за обяда в изискан ресторант!

За да направите от пареото туника, хванете шала и го поставете близо до раменете си. Увийте го около подмишниците и завържете на здрав възел горните краища върху тила. Долните краища оставете свободни.


ways-tie-sarong-pareo-skirt-shorts-comfortable-beach-wear


Къси панталонки

Ако искате да привлечете погледите върху перфектния тен на краката си, превърнете пареото в къси панталонки. Завържете на здрав възел горните два края на пареото зад кръста си и долната част прокарайте между краката, след което вържете на възел свободните краища отпред.

Ако искате да опитате още различни начини за връзване на парео, то това видео е точно за вас!Текст: Fashion Inside

Напишете коментар

@Instagram