Парео Летния шал

Елегантно, практично и много ефектно  –  пареото  ще e задължителен аксесоар на плажа и това лято.

На пръв поглед това простичко парче плат може да направи невероятни чудеса и да ти създаде уникална плажна визия. Само с няколко движения на ръцете, то ще се превърне в пола, рокличка, блузка и дори тоалет за лятно парти. Уникалността и мултифункционалността на това парченце плат е просто необятна.

Пареото може да прикрие всеки малък недостатък на фигурата ти. Можеш спокойно да сложиш край на притесненията за изпъкналото ти коремче, широките бедра или малкия ти ръст.

Пареото също ще те предпази от хладния морски бриз и ще те защити от горещото слънце. С него ще се чувстваш изключително комфортно и ще изглеждаш много оригинална и модерна.

Това е една страхотна лятна дрешка, която може да използваш в хиляди варианти и то без много усилия. Вземаш си само един плажен шал в желаната от теб разцветка,а получаваш безброй много плажни тоалети – не е ли чудесно? Нужно ти е само малко въображение и няколко движения и всеки ден ще имаш различна, уникална, секси визия.

Ако искаш пареото ти да добие вид на истинска рокля, може да експериментираш като си добавиш коланчета, цветенца, брошки или други аксесоари, през, които да прокараш плата. Толкова бързо и лесно, а ефектът е „Уау! Има страхотна нова плажна рокля!” Може също така да завържеш пареото си като поличка и да се разхождаш по плажа, привличайки погледите след теб.

А ако го съчетаеш в композиция дори може да се превърне в страхотен тоалет за вечерните летни партита.

Предлагаме ти няколко комбинации за връзване на парео, с които ще си създадеш чудна лятна визия. Можеш да ги видиш тук:

Избирайки си дрехите и аксесоарите за летния сезон, не забравяй в никакъв случай да добавиш парео. Не пропускай да видиш и предложенията в нашия магазин за този страхотен аксесоар!

С този прекрасен, лек, оригинален шал, вързан по различен начин ще си уникална и различна всеки път.

Ето и страхотните модели

product_36357product_36360

Напишете коментар

@Instagram