Услуги от Свежен ЕООД

Свежен е производител на текстилни и хавлиени изделия в България. Работи и по зададени от клиента модели и размери. Разполага с добре оборудвани шивашки цех в центъра на Брезово и ателие в Пловдив, намиращо се на Пещерско шосе 66 - кръстовището за хирургиите.

Свежен приема поръчки за шев на спално бельо, кувертюри, покривала за легла, възглавници, хавлии, хавлиени кърпи и халати, пердета и завеси, хангали, карета, покривки за маса, възглавници за пейки, столове и шезлонги и много други текстилни изделия, предназначени за обзавеждане на жилища, хотели и ресторанти. Изработва още бродерии и прошивки.

Още от Свежен

Свежен търгува с текстилни и хавлиени изделия както собствено производство, така и вносни. Посетете фирмения магазин, за да намерите това, което търсите!

Фирмата поддържа богат асортимент и предлага възможност за индивидуално изпълнение на поръчки, което ще удовлетвори нуждите на всеки Клиент!

Всички текстилни продукти могат да бъдат изработени от памук, сатен, хасе, релефни крепони и други материи, възглавниците и завивките да бъдат съчетани в желаното процентно съдържание на полиестерна, силиконова или вълнена вата, а дамаските - от памучни, жакардови, полиестерни и сатенени материи, както и съчетани по между им. Свежен изработва различните видове и модели хавлиени изделия с различен състав и качества, според нуждите и желанията.