Спални комплекти - Свежен

Свежен предлага разнообразие от спални комплекти с олекотени завивки, олекотени юргани, пухени и гъши  завивки, възглавници, спално бельо и други текстилни изделия, интериорно обзавеждане. Олекотените завивки и спалното бельо могат да бъдат изработени от микрофибър, хасе, крепон, ранфорс, памук, сатен и перкал. Използва се силиконова и полиестерна вата с грамаж от 80 до 500 гр./м2. Пухените еко антиалергични изделия могат да бъдат съчетани с вълна, памук, полиестер,и др. Така, за разлика от традиционните и отдавна познати на клиентите варианти завивки, пухът дава предимството да не се губи от обема при продължителна употреба, поради което е предпочитано при производството на възглавници.

Комплекти с олекотена завивка

  • със 100% ПЕ единична вата 150 гр/м2 - с капитониран юрган.
  • със 100% ПЕ двойна вата 300 гр/м2 - с капитониран юрган.
  • с 500 гр/м2 силиконова вата - с капитониран юрган.

Олекотени юргани

  • със 100 гр/м2 ПЕ единична вата, капитониран.
  • със 120 гр/м2 ПЕ единична вата, капитониран.
  • със 150 гр/м2 ПЕ единична вата, капитониран.
  • със силиконова вата 500 гр/м2, капитониран.

 За да разберете с какви разцветки разполагаме, моля свържете се с нас по телефона в категория "Контакт".


Ранфорс - 100 % памук

Два вида плътност :

57 нишки и 67 нишки.Хасе щампа - 100 % памук

Плътност :
48 нишки.
Още от Свежен - интериорен текстил

Свежен е вносител, производител и търговец на интериорни текстилни изделия, включително, спално бельо, завивки, възглавници, спални чували, както и силиконови дюшеци и постелки за тях. Произвежда олекотени пухени завивки, дунапренови, пухени и силиконови възглавници, детски и бебешки спални комплекти.

Свежен разполага с широка гама текстилни изделия, предназначени за Вашия дом, ресторант или хотел. Фирмата има шивашки цех в град Брезово, магазин с ателие в Пловдив и представители в много градове в България.

Svejen Tex предлага специални оферти при поръчки на едро от хотели, къщи за гости, ресторанти, болници, санаториуми, детски градини и др.