Покривки за маса – покривки за дома, битови ресторантски покривки

Свежен е производител на битови покривки, хотелски и ресторантски покривки за маса. Продуктовата гама покривки за бита, хотели и ресторанти включва покривки за маси, салфетки, тишлайфери, карета, елипси, изработени от различни материали и в богата гама разцветки. Любими са ни покривките, носещи народни мотиви.

Покривките могат да бъдат изработени от памук-сатен, памук-полиестер, софт и само полиестери и разбита се с вашо лого и поръчков печат.

Възможност за изработване на всякакъв вид покривки за маса.

За да разберете с какви разцветки разполагаме, моля свържете се с нас по телефона в категория „Контакт“.

Още от Свежен – интериорен текстил

Свежен е вносител, производител и търговец на интериорни текстилни и хавлиени изделия, включително, спално бельо, завивки, възглавници, спални чували, както и силиконови дюшеци и постелки за тях. Произвежда олекотени пухени завивки, дунапренови, пухени и силиконови възглавници, детски и бебешки спални комплекти.

Свежен разполага с широка гама текстилни изделия, предназначени за Вашия дом, ресторант или хотел. Фирмата има шивашки цех в град Брезово, магазин с ателие в Пловдив и представители в много градове в България.

Svejen Tex предлага специални оферти при поръчки на едро от хотели, къщи за гости, ресторанти, болници, санаториуми, детски градини и др.