Информация за фирма Свежен ЕООД

Свежен работи на българския пазар вече много години – от 1989 г. и е утвърден производител на пазара за домашен текстил. Тъй като фирмата ни разполага както с производствен цех, така и с фирмен магазин, може да се възползвате от услугите ни за изпълнение на специални поръчкови изделия. Свежен ЕООД е локализиран в гр. Пловдив и се занимава с внос, производство и търговия (на едро и дребно) на спално бельо, дюшеци, олекотени пухени завивки, бебешки комплекти, хавлиени изделия, бродерии и други текстилни изделия, необходими за обзавеждането на Вашия дом, хотел, ресторант и т.н.

Добро качество – повече доволни клиенти!

За да удовлетвори разнообразните нужди на Клиентите си, фирмата може да предложи всяко едно свое изделие в съчетание от следните материи:

памук,вълна, гъши пух, сатен, релефни крепони, хасета с различен състав и качества, дамаски, хавлиени изделия, спални и олекотени комплекти, пердета, различни видове възглавници, спални чували, детски пелени, лигавници, дантели, престилки, силиконови дюшеци и много други.

Свежен предлага шивашки услуги за изработка на изделия по идеи и размери на Клиента – както със свои, така и с негови материали.

Разполага с голямо разнообразие от асортименти и постоянни изненади в платове и модели както собствено производство, така и вносни.

Продукцията включва текстилни изделия за хотели и ресторанти, както и за битови нужди:

  • Пердета, завеси, покривки за маси и покривала за легла
  • Възглавници, дюшеци, олекотени завивки и спално бельо и т.н. – олекотените завивки и спалното бельо могат да бъдат изработени от хасе, ранфорс, памук, сатен и крепон. Използва се[ 26 февруари 2020 г. 09:06 ] Hristo Ivanov: Наблегни че използваме 100 % вълнена, памучна, силиконова и полиестерна вати с грамаж от 50 до 500 гр./м2. В Свежен ще намерите разнообразие на детски десени с герои от филми. Изработва чаршафи от трико, хавлиен стреч.
  • Дамаски, кувертюри, възглавници за шезлонг и столове, карета и хангали, изработва бродерии, прошивки и много други текстилни изделия.
  • Пухени антиалергични изделия – могат да бъдат съчетани с вълна, памук, полиестер и др. –
  • Хавлии, халати и комплекти за баня – могат да бъдат изпълнени в различни грамажи и цветова гама
  • Кувертюри и покривала за холови гарнитури – изработват се от различни материи като жакард, сатен, тафта и други.
  • Изпълняваме поръчки за матраци дюшеци и домашен текстил.

Обадете се за допълнителна информация за още много нови продукти, произлезли от Наши и Ваши идеи.

Заповядайте в обектите на Свежен и си доставете удоволствие! Благодарим Ви предварително!