Ние създаваме широка гама от матраци от чиста естествена вълна, изработени по поръчка, естествени постелки, възглавници, надматрачни стелки, одеала и декор за вашия дом. Изпратете ни съобщение, за да заявите размер, форма, дебелина, дизайн, ръбове, заоблени ъгли, връзки, шевове, туфинг, ципове, цветове, материали, плат или дори да използвате своя собствена тъкан. Нещо, което да съответства на вашето пространство или стил, нещо за специален повод или нещо подобно? Ще се радваме да направим нещо уникално специално за вас!

Нашите платове

Всичките ни продукти за изработени от възможно най-чистите материали, което ги прави подходящи както за хора, страдащи от различни алергии, така и за тези наши клиенти, които имат непоносимост и/или чувствителност към химикали. Всички наши тъкани са естествени и силно дишащи, за да ви позволят да се насладите на пълните предимства на вълната вътре.
Произходът на суровините, които използваме, е от изключително значение за нас. В това се крие и основната цел на работата ни – да създаваме продукти, които са от напълно естествен произход. Без да правим никакви компромиси!

Още от Свежен – интериорен текстил

Свежен е вносител, производител и търговец на интериорни текстилни и хавлиени изделия, включително, спално бельо, завивки, възглавници, спални чували, както и силиконови дюшеци и постелки за тях. Произвежда олекотени пухени завивки, дунапренови, пухени и силиконови възглавници, детски и бебешки спални комплекти.

Свежен разполага с широка гама текстилни изделия, предназначени за Вашия дом, ресторант или хотел. Фирмата има шивашки цех в град Брезово, магазин с ателие в Пловдив и представители в много градове в България.

Svejen Tex предлага специални оферти при поръчки на едро от хотели, къщи за гости, ресторанти, болници, санаториуми, детски градини и др.