Ние от фирма „Свежен“ се стараем да предлагаме на нашите клиенти винаги най-добрите продукти на пазара за домашен текстил, детски градини, хотелски интериор, болнично обзавеждане и други.

Всичките ни продукти за изработени от възможно най-чистите материали, което ги прави подходящи както за хора, страдащи от различни алергии, така и за тези наши клиенти, които имат непоносимост и/или чувствителност към химикали. Всички наши тъкани са естествени и силно дишащи, за да ви позволят да се насладите на пълните предимства на медицинския памук.

Произходът на суровините, които използваме, е от изключително значение за нас. В това се крие и основната цел на работата ни – да създаваме продукти, които са от напълно естествен произход. Без да правим никакви компромиси!

Пълнеж – медицински памук, медицинска вата – Медикот, билки.

В стремежа ни да Ви доставим изключителните си артикули, ние създадохме за Вас нови текстилни изделия като :

I. Възглавници :

1.Възглавница с пълнеж от естествен медицински памук / бебешка и за възрастни /.

2. Олекотени завивки:

3.Олекотена завивка с медицинска вата – Медикот.

III. Дюшек / матрак / :

1.Дюшек с пълнеж от естествен медицински памук.

IV. Надматрачка стелка :

1.Надматрачна стелка с медицински памук.

Очаквайте в най-скоро време и другите ни нови артикули.

При желание да разберете повече за нашите нови продукти може да отправите запитване на нашия e-mail адрес или да се обадите на любезните ни консултанти.

Още от Свежен – интериорен текстил

Свежен е вносител, производител и търговец на интериорни текстилни и хавлиени изделия, включително, спално бельо, завивки, възглавници, спални чували, както и силиконови дюшеци и постелки за тях. Произвежда олекотени пухени завивки, дунапренови, пухени и силиконови възглавници, детски и бебешки спални комплекти.

Свежен разполага с широка гама текстилни изделия, предназначени за Вашия дом, ресторант или хотел. Фирмата има шивашки цех в град Брезово, магазин с ателие в Пловдив и представители в много градове в България.

Svejen Tex предлага специални оферти при поръчки на едро от хотели, къщи за гости, ресторанти, болници, санаториуми, детски градини и др.